Hopp til hovedinnholdet

Hvordan tar jeg det til neste steg? Blir aldri mer enn småflørting.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jente med egentlig en trillion spørsmål å stille, men akkurat nå er det bare èn ting som faller meg inn. Jeg har så lyst til å flørte. Det er en gutt i klassen min som egentlig er ganske kjekk og morsom og vi pleier å småflørte sånn inn i mellom, men det er bare av og på. Han har ingen kjæreste som er jo bra. Det er bare jeg føler det aldrig blir mer enn småflørting. Vi bare har blikkkontakt og prater og ler og ser "flaut" ned og ulikt men aldrig noe sånt som å stryke over hånda(hehe hørtes #fail ut) og om vi flørter sikklig vet jeg ikke om vi blir kjærster en gang. Hva skal jeg gjøre? Jeg har så lyst på en kjæreste jeg kan kline med og holde rundt og dra på kino med. En å pynte seg for og en å slappe av med. Det er bare hvordan tar jeg det til neste steg??

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Så hyggelig at du har funnet en du liker! Det neste steget er nok å bli enda bedre kjent, slik at dere er ordentlige venner i tillegg til å flørte. Dersom dere kanskje blir sammen en dag i fremtiden er det viktig at dere kjenner hverandre ordentlig godt i stedet for kun å flørte med hverandre. Jeg synes at du derfor skal spørre om dere skal finne på noe utenfor skolen en dag. Dersom du synes det er skummelt den første gangen kan dere begge ta med dere en venn eller to. Etter hvert kan dere gå over til å være bare dere to. Snakk med hverandre, gjør noe morsomt og flørt litt. Jeg tror at dersom dere begge liker hverandre godt så kommer neste steg til å skje ganske naturlig. Men det er viktig at dere blir enda bedre venner nå i første omgang.

 

Lykke til!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking