Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil flytte på hybel for å bo nærmere han, men han er 8 år eldre

Jente 16 år
 

Spørsmål

Jeg og en gutt,vi har kjent hverandre siden i sommerferien,og neste år skal jeg kanskje flytte på hybel,for å komme nermere der han bor,han bor også på hybel.Men det som er da,er at han er 24år.. Og jeg veit ikke hva foreldrene mine vil si når jeg sier det. er dette forholdet ikke bra og fortsette med? Begge to er "fattige" studenter,så det er ikke noe skjev fordeling på den måten. Jeg vil også kunne påstå at han verken ser ut eller oppfører seg som om han var gamlere enn meg,og veninna mi kunne gjetta at han var 18-19 liksom. What to doo ?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!


For det første vil jeg bare si at jeg synes det er litt rart at du har kjent han i noen måneder og allerede har planlagt å flytte ut for å bo nærmere han. Du sier at du er en fattig student, og så har du tenkt å øke de utgiftene veldig med å flytte for deg selv? Det er dyrt å bo for seg selv, spesielt siden utgifter til mat og husholdning kommer til å komme i tillegg til husleien.

 

Når det er sagt så er 8 år en utrolig stor aldersforskjell, og selv om dere begge er elev/student så kommer du til å merke den aldersforskjellen. Jeg har lagt ved en artikkel om aldersforskjell i kjæresteforhold. Les den og vurder de ulike problemstillingene. I tillegg tipper jeg at foreldrene dine kommer til å reagere. Jeg synes du skal revurdere hele flytteplanen din og tenke etter om det egentlig er så lurt. Om du skal prøve med denne mannen så bør du sørge for at dere går sakte fremover og at du hele tiden er sikker på hva du gjør. Du bør også være ærlig og åpen med foreldrene dine og fortelle dem hva som skjer. Situasjonen blir mye verre om du holder dette skjult for dem. 

 Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell