Hopp til hovedinnholdet

Er håpløst forelsket i en rundt 20-26 år, hjelp! Jente 12  

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jente 12 her. Jeg er helt håpløst forelsket i en som er ja jeg tror han er rundt 20-26 år, han er så søt å han er kjæreste med 3 meninga mi, jeg liker nesten bare gutter(menn) på 20 åra å opp over, d er ingen som forstår meg, han er klubbleder i komunen vi har sånn ungdoms klubb, når jeg er der så klarer jeg ikke å styre meg selv, en gang så heiv jeg en brus flaske i hodet hannes, men han ble ikke så sur, men jeg elsker han å jeg vil gjøre alt mulig med han, men jeg klarer ikke å begrunne alt, jeg tenker av og til om jeg vil fortsette å leve, av og til drar jeg på rommet mit å fingrer litt å så gråter jeg over han, pliis hjel!? jeg trenger det, jeg får al for lite søvn om nettene:(

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Du har ikke noe annet valg her enn å prøve å komme deg over han. Han er alt for gammel for deg og et forhold mellom dere kunne ikke ha skjedd. Prøv å la være å tenke på han og prøv å hold deg litt unna han. Du er nødt til å innse at det ikke kan bli noe mellom dere to - det er første skritt. Ellers er dette som en helt vanlig kjærlighetssorg: Det tar tid å komme over det. Det er normalt å kunne bli betatt av eldre menn, men det er viktig at man skjønner at det aldri kan bli noe mer enn det.

 

Les den artikkelen jeg legger ved svaret, der står det litt mer om slike forelskelser.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell