Hopp til hovedinnholdet

Er forelsket i en som er to og et halvt år eldre, er det galt å bli sammen?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jente på 13 år som er forelsket i en gutt som er 2 og et halvt år eldre enn meg. Det virker som om han er liker meg og, siden en venninne av meg har snakket med han, og da hadde han sagt til venninna mi at han likte meg. Vi flørter og av og til og sånt. Men det jeg lurer på er om det er galt og bli sammen med han? Jeg tenker på han ofte, og jeg har aldri hatt en kjæreste, så det er litt spennende for meg haha :-)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Jeg synes ikke det er galt av deg å bli sammen med han. Jeg antar at du tenker på aldersforskjellen, men det tror jeg kommer til å gå helt fint. Det er i grenseland, men et forhold mellom en på 13 og en på 15 skulle være helt greit så lenge dere begge liker hverandre og synes det er greit selv! Det viktigste er hvordan man selv takler det.

 

Du kan lese den artikkelen jeg har lagt ved om aldersforskjell i kjæresteforhold og prøve å gjøre deg opp en mening selv.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell