Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i læreren

Jente 16 år
 

Spørsmål

hei jeg er en jente på 18 år og har vært forelske i læreren min i snart 3 år han er drit kjekk, snil, kul og hyggelig og han behandler meg altid på en spesile måte (kanskje det bare er sånn jeg føler det fordi jeg liker han så høyt)men i hvertfall han slutter på skolen om sirka et halvt år og jeg føler jeg kommer til å miste alt hvis jeg ikke gjør noe men jeg veit ikke hva hver gang jeg kommer på at han snart blir bortte for altid gjør det utrolig vondt i mager og jeg føler trang til å gråte jeg er ærligtalt veldig forelska i han. å foresten han er 30 år gammel og har kjæreste. jeg er glad denne siden finnes dere har en fantastisk side den er virkelig til nytte for alle ungdomer

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Takk for fin tilbakemelding på nettsiden vår :)

 

Læreren din er opptatt og utilgjengelig - på mange måter. For det første fordi han har kjæreste. Han er sammen med noen andre, og da er det ikke bare fritt frem for deg å prøve deg på han. Han er sammen med henne fordi han har lyst til det, og det betyr samtidig at han ikke har lyst til å være med noen andre. For det andre er han læreren din. Skolen har strenge regler mot romantiske/seksuelle forhold mellom elev og lærer. Han kan miste jobben og det kan få konsekvenser for han i andre jobber også hvis noe slikt skulle skje mellom dere to. For det tredje er han veldig mye eldre enn deg, selv om alt dette er irrelevant da han uansett er opptatt med noen andre.

 

Jeg synes du skal, for ditt eget beste, prøve å legge denne forelskelsen til side og prøve å komme over han. Gå videre. Kanskje er det til det beste at han begynner i en ny jobb om et halvt år. På den måten vil det bli lettere å komme over han da du slipper å se han hver dag og hele tiden bli påmint følelsene du har for han. Jeg vil på ingen måte anbefale deg å gå videre med dette og prøve deg på han på noen måte. Det kommer ikke til å vinne fram og jeg tror det vil ende med at du blir mer såret enn du trenger å være.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell