Hopp til hovedinnholdet

Liker to gutter, men vet ikke om de liker meg. Hvordan skal jeg gå videre?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei (ikke slett denne, mista den andre tror jeg!) En gutt i klassen pleide å sitte foran meg. Han var veldig søt, snudde seg, så på meg, og snakka, litt sånn Spydig. Han er ikke sånn type til å flørte veldig. Han holder seg alltid litt rundt meg, og han ser ofte på meg i timen. Men en venn sier at de snakker på face. Hun har kjæreste, men er skikkelig player. Hun flørter med ALLE. Gutten slo henne litt og kødda med henne en gang i friminuttet, sånn som på barneskolen når de holdt litt på. Vennen er veldig pen, og spiller litt på utseende kinda. tar fram puppene og sånn. Liker han meg eller henne? På face er det en annen gutt. Vi liker bildene til hverandre og sånn. En gang sa han at jeg måtte rekke opp hånda mer mens han smilte. Jeg rakk den høyt opp demonstrativt, og vi flirte. En annen gang sa han til noen venner mens han så på meg at jeg er rask. Han er veldig søt. Hvordan skal jeg gå videre? Jeg er jo litt forelska i han andre gutten og... Takk på forhånd!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Ikke tenk så mye på hvem disse guttene liker; hvem de flørter med og hvem som flørter med dem. Prøv heller å få kontakt med dem på egen hånd slik at du selv kan flørte med dem! Ikke la deg stoppe av at andre prøver seg. 

 

Men før du prøver deg burde du bestemme deg for hvem av disse guttene du liker best. Det er lov å flørte med flere samtidig, men dersom du ønsker å faktisk satse på en av dem er det lurt å velge deg ut én. Prøv å bli kjent med gutten. Smil til han og si hei når dere går forbi hverandre. Snakk med han i friminutt, og start samtaler på Facebook. Vis at du ønsker kontakt! Slik blir dere kjent og det blir lettere for deg å flørte for å sjekke om denne guttene kanskje er interessert i deg tilbake.

 

Les også artiklene jeg legger ved. 

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse