Hopp til hovedinnholdet

er han for gammel for meg? Skal jeg fortelle hva jeg føler?  

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har kjent en søt gutt i snart 2 år nå, vi møttes når vi begge var ute og gikk, vi fikk veldig god kontakt. Etter som årende gikk så skjønte jeg at jeg syntes det var noe spess med han, jeg kunne ikke sette fingeren på det først men så skjønte jeg at jeg var forelsket. Jeg er 18 år og han er 25, jeg er litt redd for at det er for mange år imellom. Jeg er ganske så redd for at han legger for mye vekt på det.. Hvis han synes det hvis jeg spør han om hva han føler om meg eller hva han tenker om meg, så klart har jeg den selvfølgen og si: Vær HELT ælig nå! Unn skyld hvis jeg skrev for mye.. Håper det ikke er så mye til bry, men spmene jeg har er : 1. Er han for gammel for meg? 2. Skal jeg spørre han eller skal jeg vente til han spør meg? 3. Burde jeg fortelle hva jeg føler , men alikavell vente på at han spør?? Tenker på det HELE tiden så det er veldig vannesklig for meg og konsentrere meg om viktigre ting, VÆR SÅ GREIE OG SVART FORT SÅ JEG VET HVA JEG SKAL GJØRE! PS: Hvis jeg sier hva jeg føler kan det ødelegge det fine vennskapet vårt.. Jeg tror kansje han er litt intressert i meg, kansje jeg bare innbiller meg det?? ÅH! unnsyld så masse hvis dette blir for dumt for dere, meg jeg er så stressa så jeg er ikke helt 100% sikker på hva jeg skriver, jeg vet jeg skriver om HAN<3 men...... Litt for mye info.. :D Ha en god dag hilsen - En forvirret 18 årig jente

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

7 år er en ganske stor aldersforskjell, men den blir mindre med årene. Når du er 18 år er det ikke så veldig ille å være sammen med noen som er 25. Det kommer mest an på hva man selv mener og tror man klarer.

 

Jeg skjønner ikke helt hva du mener når du spør om du skal spørre han. Hvis dere har vært mye sammen og vært veldig nære går det an å fortelle han hva du føler for han og spørre han om hvor dere står. Alt kommer veldig an på hvordan forholdet deres er. Hvis du føler at dere oppfører dere som om dere er kjærester er det ingenting dumt å spørre om dere er det.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell