Hopp til hovedinnholdet

Liker en jente som er like gammel, men hun liker ikke meg. Trenger tips!

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Jeg er dødsforelska i en veldi søt jente som er lika gammel så meg.Men problemet er: Hun liker ikkje meg ,så har du noen tips om å få henne til å like meg???prate mer med hun? treng svar fort !!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det er godt mulig hun ikke liker deg fordi hun ikke kjenner deg godt nok. Derfor er det lurt å snakke mer med henne ja! Prøv å bli ordentlig kjent med henne; snakk med henne, spør om dere skal møtes, start samtaler. Vis også interesse og prøv å flørte, dette kan få henne til å bli interessert. Ellers er det viktig å huske på å ikke være for påtrengende, dette kan få henne til å miste interessen. Prøv å finne en mellomting. Les artiklene jeg legger ved for flere tips. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse