Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke om jeg bare er en "god venn" for henne, eller noe mer.

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er veldig forelsket i en jente, men jeg lurer på om hun liker meg. Jeg har chattet litt med hun før, men ikke noe spesielt mye. Men i det siste har jeg begynt å snakke med henne på facebook igjen, og vi sender også bilder til hverandre via snapchat. Hun sender kyssetegn/hjerte på nesten alle bilder. Og i det siste har hun også begynt å sende god morgen meldinger. Hun smiler når jeg er i nærheten, men jeg vet ikke om jeg bare er en "god venn" for henne, eller om jeg er mer en det.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det er alltid vanskelig å vite om noen har følelser for de eller om de bare ser på deg som en god venn, men i denne situasjonen synes jeg absolutt det virker som denne jenta liker deg. Men hun er nok også litt usikker på om du liker henne på den måten, og tør derfor ikke helt å vise følelsene sine. Jeg synes du skal bli bedre kjent med henne ansikt til ansikt, og ikke bare over meldinger. Slå av en prat med henne når du for eksempel møter henne i gangen, hold blikkontakt og smil. Prøv gjerne å flørte litt og se hvordan hun reagerer på det. Da vil det nok bli enklere for deg å se om hun liker deg. Se flere tips i artiklene under.

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking