Hopp til hovedinnholdet

Forelska i en vikar på 24. Skal jeg tro på at han er anklaget for voldtekt?

Jente
 

Spørsmål

Jeg er forelsket i en vikar på skolen. Jeg er 16 og han 24, klare ikke la vere å se på han når han e i nærheten ! Og alt jeg tenke på er egentlig han... Men det verste er at storeBroren min har sagt at han e anklagt for voldtekt!! Skal jeg tro på han eller ? E det gale Hva skal jeg gjør ?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Uavhengig av om han er anklaget/dømt for voldtekt eller ikke så er han for gammel for deg. Det er 8 år mellom dere og han er vikar på skolen din. Det blir helt feil. Hvis han skulle ha prøvd seg på deg ville det også vært feil fra hans side. Han har et moralskt ansvar når han er lærer eller vikar på skolen og det innebærer også at han ikke kan involvere seg med elevene. 

 

Jeg synes du skal se på det hele som at du bare er betatt av han. Det er helt normalt å kunne tenke at en vikar eller lærer er kjekk og fnise litt når han er til stede, men det betyr ikke at man er forelsket. Du burde i alle fall prøve å bagatellisere det for din egen del og for å gjøre det lettere for deg selv å komme over det. 


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell