Hopp til hovedinnholdet

Han vet at vi er sammen, men han godtar det ikke.

Jente 18 år
 

Spørsmål

Heihei:) jeg er en på 18 år, jeg er skikkelig forelsket i en gutt på 15. Vi har vært i skjult forhold siden (22.06.10 til dagens dato: 13.03.13) jeg vil gjerne si til han face to face om forholde våres men jeg er redd for å si det til han :(( Han veit at vi er sammen, men han godtar det ikke :'( Jeg veit at det er litt pinlig for han men jeg elsker han og vil alltid elske han. Han elsker meg også men..............................

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg er ikke helst sikker på om jeg forstår spørsmålet sitt, men jeg tolker det sånn at du og denne gutten er i et forhold, men at det ikke er offisielt. Og at du ønsker at forholdet ikke skal være skjult, men han vil fortsette å ha det slik det er. 

Det at jenta er så mye eldre en gutten i et forhold, er jo litt mindre vanlig enn andre veien, men hvis dere har et godt forhold og er glade i hverandre, er jo det det viktigste. Jeg skjønner at du ikke vil at forholdet deres skal være skjult lenger, og når det har vart så lenge ser jeg ingen grunn til at dere skal holde det hemmelig. Du sier jo at du tror at han synes det er litt pinlig at dere er sammen, og det kan nok hende at det vil komme noen kommentarer når folk får vite at dere er sammen, men dere bør prøve å ikke bry dere om hva endre sier eller mener, men heller være stolte av at dere har funnet en å være glad i.

Derfor tenker jeg at du bør ta en prat med denne gutten ansikt til ansikt og fortelle hvordan du ønsker at ting skal være. Les også artikkelen under.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

  
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell