Hopp til hovedinnholdet

Kan dere gi meg litt tips angåede jenter?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei! Etter at jeg begynte på videregående i høst, har jeg fått øynene opp for ei jente i klassen. Hun er pen, snill og snakker mye med meg. I det siste har jeg lagt merke til at hun snakker på samme måten med flere, og det svir egentlig ganske mye. Jeg trodde en stund at jeg var den "spesielle". Hun er ikke den jenta alle guttene henger på og rundt, så akkurat det beroliger meg litt, men allikevel gjør hun det litt vanskelig for meg. Jeg har vært på nippet til å be henne med ut på kino, men gjorde det ikke, i frykt for å ødelegge vennskapet. Jeg har hatt det akkurat likt med en annen for et par år siden, og vi snakker ikke sammen lenger, etter at jeg ba henne ut. Jeg kjenner henne ikke veldig godt, men nok til at jeg kunne tenke meg å gå ut med henne snart. Jeg sliter litt med selvtillit når jeg er rundt jenter, som du sikkert har skjønt. Jeg tror som regel at jeg ikke er bra nok, og det kan kanskje stemme. Jeg er litt overvektig, men nå tror jeg at jeg har funnet en som liker meg. Jeg har en venn som fortalte meg at hun snakker om meg hele tiden på bussen, og når de går hjem sammen. Dette er vanskelig, og håper dere kan komme med noen tips og "dos and don'ts". mvh Rådvill tenåring.

 

Svar
Hei!

Jeg synes det høres ut som om denne jenta liker deg. Hvis folk forteller deg at hun snakker mye om deg er det et ganske sikkert tegn på at hun liker deg!

Jeg foreslår at du ber henne med ut hvis du føler deg, og har følt deg klar for det lenge. Jeg synes ikke at du skal la selvtilliten din stå i veien for å be henne ut, for på måten du høres ut som synes jeg du virker som en veldig hyggelig gutt, og det synes sikkert denne jenta også! Jeg synes du aldri igjen skal tenke at du ikke er bra nok, for det er faktisk ikke alle jenter som er ute etter den peneste gutten med den beste kroppen. Jeg er veldig sikker på at hun synes du er bra nok!

De fleste jenter liker en gutt som er snill og hyggelig, og som ikke alltid trenger å tøffe seg og være macho. Vær hyggelig mot henne og behandle henne med respekt, så er jeg sikker på at dette kommer til å gå veldig bra! 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse