Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en lærer, og det verste av alt er at han flørter med meg

Jente 15 år
 

Spørsmål

jeg er forelsket i en lærer..vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det.. men jeg vet at jeg er det.. han vet det også, har ikke sagt det.. men jeg sendt et brev til han, med en bamse.. han er 32 år... men jeg vil dø for han.. jeg vet at dette går gale veier, men jeg kan ikke slutte.. jeg håper at jeg får hjelp så snart som mulig.. og det verste av alt, er at han flørter med meg..

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er mange som opplever å bli betatt eller forelsket i læreren sin. Men det er nok sånn at det aldri kan bli noe mellom dere. Det er ulovlig for en lærer å ha et forhold med en elev, og i tillegg så er han mer enn dobbelt så gammel som deg. Jeg skjønner at det er vanskelig å la han gå, spesielt når du opplever at han flørter med deg, men du må rett og slett bare prøve allikevel. Prøv heller å bli kjent med guttene i klassen din og på din egen alder, kanskje du kan få følelser for en av dem isteden?

Det at læreren din flørter med deg kan være fordi du oppfatter det sånn, men hvis han virkelig gjør det, så er det faktisk veldig alvorlig, og det bør bli slutt på det. Det kan være lurt at du snakker med foreldrene dine om dette, og kanskje helsesøsteren på skolen din, sånn at de er klar over hvordan ting er. Jeg vil anbefale deg å ikke sende flere brev til han og prøve og kun tenke på han som læreren din. Les også artikkelen under for flere tips.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell