Hopp til hovedinnholdet

Liker han meg? Vi har mye blikkontakt og vennene sier han liker meg.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jente på 13 år som går i 8'ende. Jeg er jævlig forelska i en gutt på går i 9'ende.. Han er venn med et par gutter i klassen, og alle de vet at jeg liker han siden dem maste sånn på venninna mi og meg så jeg bare måtte si det. Etter de fikk vite det har de sett ofte på meg i timene.. Jeg og gutten har ikke snakket noe særlig sammen, unntatt når han sa sånn ''er dere på flørter'n?'' siden jeg og en av de som vet at jeg liker han tulla foran han. Jeg og Gutten har ofte : Blikkontakt, han pleier å skumpe borti meg i gangene, er alltid det jeg er, ser ofte på hverandre, kompisene ser ofte på meg, og en av vennene hans kom sånn her bort til meg: ****** liker deg.., fikser på håret, og pupillene utvida seg når vi blikkontakta i gangen. Det har hendt et par ganger at han har sett på meg, så har jeg sett han inn i øyene en stund før jeg har snudd meg rundt igjen, og så sett han inn i øyene igjen.... Jeg får ikke snakket med han siden har har ikke face, og mobilen hans er ødelagt... Jeg er ikke akk den tynneste jenta eller peneste, venninna mi sier alltid å du er så pen og jeg misunner deg, men jeg vet at jeg er den største jenta på 8'ende trinn.. -Men liker han meg?:) Kan du gi meg noen fler tips jeg kan se etter??:) På forhånd, Takk!:)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så morsomt at du har funnet en du liker. Tegnene du nevner er tegn på forelskelse, men om han kun er litt interessert eller forelsket er vanskelig å si. Les artikkelen "20 tegn på at han/hun liker meg" for flere tegn. 

Jeg synes uansett du skal gå for han. Mye tyder på at sjansene for at han liker deg er store, så da er det ingen grunn til å ikke ta kontakt. Du trenger ikke ta kontakt over Facebook eller mobil. Hva med å avtale å møtes en dag? Dersom det er skummelt i starten kan du ta med deg en venninne. Gå bort til guttene i klassen og spør om dere ikke skal finne på noe en dag. Be deretter venninnen din si at hun skal spørre om de kan ta med seg gutten du liker. Deretter blir dere en stor gjeng, noe som gjør det lettere å holde praten i gang nå i starten.

Les artikkelen "Ung.nos flørteskole" og "Forelsket? Ta det første steget!" for flere tips til hvordan du kan kapre drømmegutten. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse