Hopp til hovedinnholdet

Er han for stor for meg? Bør jeg gi opp? Skal jeg bare glemme disse følelsene jeg har?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jenta på 15 år. Jeg har falt for en gutt som er 19 år. Jeg har bare møtt han en gang og den dagen falt jeg for han. Han bor i stavanger og jeg bor her på karmøy det er veldig trist at han bor langt. Jeg vet ikke hva egentlig mine ekte følser er siden jeg bare har møtt han en gang. Jeg har snakket med han og sagt hva jeg føler for han. Han sa at han ikke hadde det samme følser for meg. Men jeg savner han så mye at jeg blir så desperat. (Hva skal jeg gjøre for å kommer over han? (men jeg vil helst ikke kommer over han heler :( (Bli venn med han? ) Jeg tenker liksom ikke på alderen hans...men på mine følser. Jeg er alltid nervøs når jeg snakke med han på chatten at jeg ikke klare å skrive noe til han. Er han for stor for meg? Bør jeg gi opp? Skal jeg bare glemme disse følser jeg har?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål. Det er tydelig at du liker denne gutten veldig godt, og jeg skjønner at det er trist at han ikke har de samme følelsene for deg. Samtidig så tenker jeg at det at du har fått et klart svar kan gjøre det lettere for deg å komme over denne gutten, og jeg synes du skal prøve det. Jeg tror ikke det er noen vits i at du prøver å bli bedre kjent med han når det er mer enn vennskapelige følelser du har. I tillegg er det veldig stor aldersforskjell på dere, og han bor lang unna. Prøv i stedet å bli kjent med gutter som bor i nærheten av deg, og som er mer på den egen alder. Jeg legger ved et par artikler med tips til hvordan du kan komme deg over denne gutten.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell