Hopp til hovedinnholdet

Hva kan man forvente av en fyr på 25 år som er forelsket?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg liker en fyr på 25. Tingen er at jeg ikke vet hvordan så gamle folk er når de liker noen, om reglene endres på en måte? Fordi sist jeg likte noen var jeg 18, og han jeg likte var også 18. Er det sånn at man faller for en jente like kjapt og blir nervøs og sjenert rundt henne, ikke tør å snakke med henne osv Tenker på henne hele tiden og sånn? Kort sagt, kan man forvente seg den samme oppførselen av en fyr som er 18-ish og forelsket som en som er 25? Eller er Det slik at når en kommer i 20-årene er en såpass moden at man bare tar initiativ med full selvsikkerhet vis en virkelig liker noen, uten å være noe særlig sjenert?? Og faller man pladask for noen like kjapt og intensivt?

SVAR

Besvart 25.09.2017 14:41:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle