Hopp til hovedinnholdet

Liker han meg eller kroppen min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har snakket med en gutt på Snapchat en god stund, og har bestemt oss for å møtes. Vi har møttes, jeg trodde vi skulle møtes for å bli bedre kjent... men det ente opp med kosing... noe som selvfølgelig var hyggelig... Etter jeg hadde dratt hjem, så sendte jeg han en snap der jeg skrev «ville du at jeg skulle komme til deg idag for samleie?» Han svarte da «det var ikke meningen» Jeg skrev også at jeg var litt betatt av han, han sa det samme tilbake. Han ba meg dra hjem fordi han skulle opp tidlig... noe jeg føler ikke stemmer.... hvordan kan jeg egentlig vite om han er interessert, eller om han egentlig er ute etter kroppen min?

SVAR

Besvart 24.09.2019 08:33:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle