Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min lurte på om jeg ville komme til han da han var hjemme alene, betyr det at han vil ha sex?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hallo! På fredag spørte kjæresten min om jeg ville komme til han, siden han er aleine hjemme, betyr det at han vil at jeg og han skal gjøre ting ( seksuelt) han har aldri spørt meg om det før... Jeg har veldig dårlig samvittighet da, jeg sa til å meg det til han, at jeg var lei meg fordi jeg ikke kunne komme. Vil han ha sex eller er det bare tilfeldig? Håper dere svarer!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er veldig vanskelig å si hva kjæresten din ønsket at skulle skje når du kom. Kanskje ville han ha sex eller kanskje ville han bare at dere skulle ha litt tid alene sammen. Jeg oppfordrer deg uansett til å spøre kjæresten din om dette og å snakke med han.

Jeg forstår ikke hele spørsmålet ditt, men jeg oppfattet at du har dårlig samvittighet for at du sa at du ikke kunne komme til han? Om det stemmer så vil jeg i alle fall påpeke at dersom du ikke ønsker å ha sex så er ikke dette noe du skal ha dårlig samvittighet for. Dette er noe du må kjenne på selv og dersom du ikke føler deg klar for å gjøre noe seksuelt med kjæresten din så er dette en følelse både du og han burde respektete. Som sagt så oppfordrer jeg deg til å snakke med kjæresten din for å finne ut av hva han tenkte og å snakke om hva du føler rundt det dersom han vil ha sex. Igjen så vil jeg påpeke at du bør lytte til kroppen din og føle på hva du ønsker selv. Dersom du forteller han at du ikke vil ha sex så er det viktig at han respektere dette.

Jeg legger ved noen artikler du kan lese og ønsker deg lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer

Bli bedre kjent med kjæresten din

Gutt hvisker til jente (colourbox.com)

Noen kjenner hverandre godt og vet alt om kjærestens ønsker og behov. Andre vet ikke så mye. Kanskje kan det å bli litt mer kjent med andre sider av kjæresten gjøre at forholdet blomstrer?

Les mer

- Jeg vet ikke om jeg vil ha sex eller ikke?

Par som ligger i senga (colourbox.com)

Jeg vet ikke om jeg er klar for å ha sex. Jeg har litt lyst på det og føler jeg må siden "alle andre" har det, men samtidig er jeg veldig usikker på om jeg er klar.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forhold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forhold