Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kutter jeg kontakten?

Jente 16 år
 

Spørsmål

For et par måneder siden begynte jeg å snakke med en fyr i klassen og det føltes som om det gikk et sted. Så jeg fortalte noen av vennene mine om det, og jeg fikk god beskjed av en av dem at jeg ikke burde stole på han. Dette var jeg egentlig fullt klar over fordi jeg visste at han ofte prøver seg på jente etter jente. Og nå i det siste har han sagt til meg at han skulle ønske at meg og han kunne blitt noe, men jeg har prøvd å holde meg litt unna. Og nå den siste uken har han og den ene venninnen min blitt veldig nære hvor de står alene og snakker i friminuttene og det ser nesten ut som om de flørter. Dette var da den samme jenten som ba meg om å ikke stole på ham. Det sårer meg veldig. Dem begge sier de tydeligvis er blitt bestevenner, og det knuser meg egentlig for jeg stoler virkelig ikke på noen av dem lengre. Så det jeg egentlig har lyst til er å fortelle denne gutten at vi ikke kommer til bli noe, men jeg finner ingen anledning hvor jeg kan fortelle det. Hva gjør jeg?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg synes at det er riktig av deg å tenke at du skal gå videre. Dette kan spare deg for mange vonde følelser, om gutten er slik du beskriver. Hvis han holder på med flere jenter samtidig, skjønner jeg at du ikke vil involveres! 

Du kan bare kutte kontakten, om det er dette du ønsker. Du er ikke pliktig i å gi han noen forklaring. Eventuelt kan du bare si til han at du ikke vil ha kontakt noe mer, neste gang dere snakker. Det kan føles vondt, men trolig er det verdt det :) Ta gjerne en kikk på linken - den kan hjelpe deg!

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetsråd

Forelsket (colourbox.com)

Trine (18) har vært sammen med noen forskjellige gutter. Hun grubler på hvem som er riktig for henne. Den forrige var jo ”Mister Perfect” da hun ble sammen med ham, men det viste seg at hun tok feil igjen, og nå er hun oppgitt over seg selv.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forhold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forhold