Er usikker på om han bare bruker meg og om det er eksen han egentlig vil ha Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Er usikker på om han bare bruker meg og om det er eksen han egentlig vil ha

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har holdt på med en gutt i snart to år nå, vi har alltid hatt det fint og ikke noen problemer,helt til nå i det siste som han har begynt å lyve til meg, og heller sier han vil fortelle det til en riktig tid. Her om dagen fant jeg ut at han fortsatt har følelser for eksen sin, og har møtt henne i hemmelighet. Jeg har vært så naiv at jeg har gjort alt for han og for at han skal være lykkelig generelt, lånt penger til billappen , betalt sydenferie osv. Men jeg føler jeg ikke får så mye tilbake, men han sier det bare er sånn han er og jg kan ikke forandre han, dette aksepterer jeg. Men hvordan kan jeg vite om han bare bruker meg, for pengene og at jeg skal være slaven hans, og at det egentlig er eksen han vil ha? Er veldig forvirret og vet ikke hva jeg skal gjøre ..

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer