Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er sammen med to jenter, hva skal jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har vært sammen med en jente fra England i flere måneder, men for en uke siden sletta hun meg på skype, og vi har ikke snakket siden det. Etter en stund ble jeg sammen med en annen jente, fordi jeg trodde hun første ikke ville være sammen med meg lenger, men så i dag sendte hun meg en melding om at vennene hennes hadde sletta meg, og at hun hadde vært for opptatt med skole osv til å være på nett. Så nå er jeg plutselig sammen med to stykker, og jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre... Ville aldri være utro, men jeg trodde at hun slo opp med meg når hun sletta meg på skype... Hva er riktig å gjøre? :/

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer