Hopp til hovedinnholdet

Liker den samme som bestevenninna

Jente 14 år
 

Spørsmål

Det er en gutt som jeg liker... vi snakker mye sammen på sc, vi finner noen ganger på noe (i en klynge) og jeg liker han veldig godt men jeg vet ikke om han liker meg... men problemet er at jeg ikke vil like han fordi en venninne av meg liker han også og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Skal jeg gå for han men såre venninna mi eller skal jeg ikke såre venninna mi men ikke satse på gutten jeg liker... jeg har ikke lyst til å ofre et vennskap for en gutt selv om at jeg tror ikke hun kommer til å reagere no skikkelig ille. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. :(

Besvart 10.08.2018 14:49
 

Svar
Hei

Under har jeg lagt ved noen fine artikler som kan gi deg tips og råd.

Et annet tips kan kanskje være å snakke litt med venninnen din om det og høre hva hun synes. Forklar at du helst ikke vil ofre vennskapet over en gutt, da blir hun nok glad og det kan hende hun ikke blir såret :) Lykke til. 


Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Venner spiller gitar i en park sammen (colourbox.com)

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, -og noen ganger litt vanskelig.

Les mer

Kjærlighetsråd

Forelsket (colourbox.com)

Trine (18) har vært sammen med noen forskjellige gutter. Hun grubler på hvem som er riktig for henne. Den forrige var jo ”Mister Perfect” da hun ble sammen med ham, men det viste seg at hun tok feil igjen, og nå er hun oppgitt over seg selv.

Les mer

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Hjerte i to (colourbox.com)

Du har lenge vært forelsket i en person. Problemet er at bestevennen din også er forelsket - i den samme som deg! Hva skal du gjøre? Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen, eller er det første mann til mølla? Og hva vil i så fall skje med vennskapet?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mest for jentene
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mest for jentene