Hopp til hovedinnholdet

Vet ikke hvordan jeg skal klare å slå opp

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er sammen med en av mine beste venner. Han er en super fyr og jeg er veldig glad i han, men jeg begynner å bli litt lei. Hver gang vi er sammen så venter jeg bare på at han skal dra. Har allerede prøvd å slå opp en gang før, men da ble han så lei seg at jeg ga han en skjanse til. Vêt ikke hvordan jeg skal klare å slå opp uten at han blir veldig lei seg og bare sitter for seg selv og ser deprimert ut. Hilsen jente 14år

Besvart 11.10.2018 16:22
 

Svar
Hei


Takk for at du skriver til oss!

Jeg skjønner at dette er utrolig vanskelig! Du ønsker jo selvfølgelig ikke å såre en av dine beste venner. Likevel vil det ikke være riktig om du bare er sammen med han fordi du ikke ønsker å såre han. Det kan kanskje virke vondt og vanskelig nå, men etterhvert vil dere begge se at det var for det beste.

Først og fremst vil jeg råde deg til å forberede deg på at han kommer til å bli såret og lei seg. Dette er helt naturlig når et forhold tar slutt. Det viktigste er å huske på at han ikke kommer til å ha det sånn for alltid. Han vil komme seg videre og få det bra igjen.

Videre kan det være lurt å være fast bestemt på avgjørelsen din. Ikke la deg overtale til å bli sammen med han igjen hvis du virkelig ikke ønsker det. Og husk: du gjør dette for begge sin skyld. Å være i et forhold med en som ikke har følelser for deg, kan være veldig tungt. Han innser det kanskje ikke nå, men etterhvert vil han nok se at det var for det beste.

Les gjerne gjennom artiklene under!

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å ha kjæreste

par (colourbox.com)

Det er godt å ha en kjæreste! En som er din, og ingen andres. Men hva er det som er så bra med kjærester? Hva synes du? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mest for jentene
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mest for jentene