Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor har jeg ikke kjæreste?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei, Jeg er en jente på 20 som ikke skjønner at jeg ikke har kjæreste og aldri har hatt det før. Jeg ser fantastisk ut, studerer medisin, er omsorgsfull og god til å snakke med andre, også gutter. Jeg flørter med dem jeg liker, og har spurt flere ut. Jeg har ikke mange venner, men det er delvis selvvalgt, jeg hadde mange før, men siden alle fikk seg kjæreste bortsett fra meg, gled vi fra hverandre. Jeg er fornuftig og reflektert, og har alltid penger på kontoen. Jeg bruker all fritiden min å jage kjærligheten, går i foreninger, sørger for å alltid være velkledd. Jeg mener selv at jeg er jenta som alle gutter drømmer om. Hva gjør jeg feil? Hva er galt med meg? Gutter burde jo henge etter meg som fluer, jeg trodde at det var pærelett for en som meg, alle sier det.... Hilsen jente 20

Besvart 11.10.2018 17:46
 

Svar
Hei


Takk for at du skriver til oss!

Ofte er det ikke én spesifikk grunn til at man ikke finner seg kjæreste. Det virker jo som om du har mange bra egenskaper og mye å gi i et forhold. Jeg tror absolutt ikke det er noe galt med deg. Det kan rett og slett være at du ikke har møtt den rette ennå. Det kan være flere grunner til dette - det behøver ikke å bety at du gjør noe galt.

Det er ofte lett å merke om en jente er på leting etter et forhold, og for mange gutter kan dette virke skremmende. Mange gutter er jo ikke ute etter noe seriøst og da kan det neste virke litt skummelt med en jente som vet hva hun vil og går etter det. Kanskje det vil bli lettere for deg å finne deg noen hvis du ikke er "på jakt". Ofte finner man seg kjæreste når man minst venter det! Prøv å ikke stresse med å finne deg kjæreste. Fortsett hverdagen som vanlig og ikke vær redd for å flørte med gutter du liker. Men prøv å ikke fremstå stresset når det gjelder kjærlighetslivet. Da vil det nok bli vanskeligere å finne noen.

Et annet tips er å gi alle en sjanse. Du har jo mange bra egenskaper og da er det lett å forvente det samme av gutten. Dette kan føre til at du kanskje utelukker gutter som er interessert. Ikke døm folk før du har blitt kjent med dem og gi folk en sjanse selv om det kanskje ikke virker lovende i begynnelsen:)

Les gjerne gjennom artiklene under!

Lykke til:)

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å ikke ha kjæreste

ikke kjæreste (colourbox.com)

For mange er det rett og slett ikke rett å ha kjæreste. Kanskje er det bare ikke rett tidspunkt, kanskje har man ikke tid, eller kanskje man bare liker friheten med å være singel!?

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mest for jentene
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mest for jentene