Hopp til hovedinnholdet

Vennene til kjæresten min sier stygge ting om meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er en jente på snart 17 år. Jeg er adoptert fra Kina og hater alt som har med Kina og gjøre. Det har seg slik at jeg har fått meg kjæreste, han liker ikke å snakke om meg til vennene sine fordi vennene hans kaller meg en riskoker og spør han om jeg er flink til å lage vårruller. Jeg blir såret og forstår dette ikke er hans feil men jeg tenker at den som tier samtykker... skjønner det er vanskelig for han som er en å si imot hele vennegjengen, men er de da ekte venner når de sier noe sånnt? Hva kan jeg og han gjøre? Vil ikke la de ødelegge noe mellom oss, men jeg blir bare så utrolig såret for at han ikke stiller opp for meg og det føles nesten ut som han «skammer seg» over meg...(tror ikke han gjør det, men vet ikke... er litt redd for det). Jeg har alltid tenkt at når jeg får meg kjæreste skal jeg være stolt over han og vise han frem, det føles vondt når han ikke vil/kan gjøre det tilbake... Jeg vet ikke hva jeg/vi/han kan gjøre for å gjøre situasjonen bedre... Vh J16

SVAR

Besvart 21.02.2020 16:45:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Her er lovene som forbyr rasisme og diskriminering

Visste du at Norge har en egen rasismeparagraf? Og at vi også har vår egen diskrimineringslov, som skal sørge for at ingen behandles dårlig på grunn av sin etnisitet, hudfarge eller etniske opprinnelse.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle