Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kommer jeg meg over han?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei. Det er en gutt som jeg liker som også liker meg, men han har sagt at han ikke vil få seg kjæreste og bare være venner. Han ignorerte meg en hel dag på skolen får å vise det. Jeg vil virkelig komme over han og trodde jeg hadde det fordi jeg tenkte ikke så mye på det fordi jeg var med folk. Nå begynte jeg å gråte bare jeg tenkte på hvordan han ser ut. Jeg vet jeg må komme over han men klarer ikke å gjøre det fordi hver gang han snakker til meg føler jeg det skjer ting mellom oss men det gjør ikke det. Jeg må komme over han fordi jeg takler ikke dette lenger. Hvordan kan jeg komme over han når jeg går i klasse med han? Trenger virkelig tips

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Vi kan dessverre ikke svare på spørsmål om forelskelse. Alle situasjoner er forskjellige, og det er vanskelig å gi det rette rådet for deg.

MEN vi har laget SUPRE artikler der du kan få råd og hjelp slik at du selv kan finne ut hva som er best for deg.

ung.no/forelskelse.

 

Les og lær og lykke til!

 

Vennlig hilsen redaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Lær å takle vanskelige situasjoner og vonde følelser

Du kan lære deg metoder for å takle vanskelige situasjoner. Om du lærer deg å ta bedre styring over tankene dine, kan du få kontroll over hva du skal gjøre når følelsene er sterke eller vonde.

Les mer

Kjærlighetsråd

Forelsket (colourbox.com)

Trine (18) har vært sammen med noen forskjellige gutter. Hun grubler på hvem som er riktig for henne. Den forrige var jo ”Mister Perfect” da hun ble sammen med ham, men det viste seg at hun tok feil igjen, og nå er hun oppgitt over seg selv.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjærlighetssorg
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjærlighetssorg