Jeg bare lurer på hva jeg kan gjøre for å få opp igjen ordentlig kontakt med han, og hva han egentlig føler? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg bare lurer på hva jeg kan gjøre for å få opp igjen ordentlig kontakt med han, og hva han egentlig føler?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg hadde en kjæreste som det ble slutt med for ca 2 år siden, vi var sammen i 9 måneder.. Vi ble kjent 4 år før vi ble sammen, og jeg likte han i fra første gang jeg så han.. Etterhvert så ble det til at vi gjorte mindre og mindre sammen så jeg bestemmte meg for å slå opp med han. Problemet er bare at jeg ikke er over denne gutten.. han sa vi kunne ha kontakt, men han svarer meg ikke på meldinger og på msn.. men, når jeg ser han da er han helt vanlig og snakker med meg som ingentinghar skjedd.. jeg bare lurer på hva jeg kan gjøre for å få opp igjen ordentlig kontakt med han, og hva han egentlig føler? han sa at han også hadde tenkt til å slå opp, men hvis det er tilfelle så er det rart vi ikke kan være venner.. for hvis begge hadde tenkt til å slå opp så var det jo ikke igjen noe i forholdet, og da kan man jo være venner.. men når han ikke kan svare meg så begynner jeg å lure på om han egentlig hadde tnekt til å slå opp.. Hva trur du/dere?
account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer