Hopp til hovedinnholdet

Har kjæreste, men skal bort i tre måneder.

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Heeei, æ e en glunt på 15 år. æ har snart vert sammen med en veldig snill og søt jente i tre månda. men etter sommern skal æ kansje på utveksling til england i 5 måndar og æ e veldig usikker på ka vi burde gjør...æ e veldig glad i ho og æ håpa at ho e glad i mæ å, men ka om vi ikke føla det samme når æ kommer hjem, eller at vi får følelsa for non andre. Ka bure vi gjør?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er ikke så uvanlig å oppleve at man må være fra hverandre som kjærester. Jeg skjønner at tre måneder føles lenge, men det kommer helt sikkert til å gå fort. Det fine er jo at du nå virkelig kjenner på følelsene dine at du er glad i henne!

Jeg synes dere skal prate litt sammen om dette, så finner dere sikkert fram til forskjellige måter å holde kontakten på - e-post, Facebook, sms, skype osv. Ikke glem at gode, gammeldagse brev er ekstra koselig å få!

Lykke til med kjærligheten - og husk at tre måneder går fort ;-)

Kikk på artikkelen under også...

Hilsen redaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid