Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg finne min hobby eller interesser?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg lurer på hvordan kan jeg eller hvor kan jeg få finne mine hobby interesser. Jeg har prøvd å søke på flere steder på nettet. men får ikke så mye ut av det håper du kan hjelpe meg. jeg har alltid drømt om å være skuespiller, før i tiden sendte moren min meg i skolekurset men jeg hadde en vanskelig tid der jeg ikke kunne lese så godt,jeg måtte slutte fordi jeg ikke kunne lese manuset så bra. men nå har jeg veldig lyst. jeg lurer på om du kan si hva erfaring man må ha og må jeg gå på kurs først? Eller om du vet noen aditon. også lurer jeg på om klatre kurs, hvor kan jeg søke? info, hvor mye det koster og nærmeste klatre kurs? også design kurs eller male kurs men der man er kreativ! :) setter veldig stort pris på svarene du har gi, tusen takk :D

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Om du er glad i skuespill kan du begynne på teater. Da tror jeg ikke du trenger noen erfaring og det er i seg selv en kjempeerfaring å ha vært med på det. Du må bare søke på internett, f.eks. "teater+plassen du bor på". Du kan også sjekke om det går noen skuespillerkurs i nærheten. Hvordan det fungerer med auditioner i forhold til erfaring vet jeg ikke. Du bør ta kontakt med kulturskolen/kulturhuset i nærområdet ditt om dere har noe slikt. De kan nok hjelpe deg! Her kan det også være at de tilbyr malekurs/kunstkurs/designkurs. Om du bare ringer dit vet de nok hvor du kan ta kontakt om ikke de selv har disse tilbudene. Vær flink til å søke på internett så finner du nok!

Ellers må du bare finne ut hva det er du har lyst til å gjøre. Er det en idrett, en sport, dansing, kunst, musikk, å bli med i en organisasjon? Mulighetene er mange, du må bare finne ut hva du har lyst til! Klatrekurs og lignende bruker de å ha på egne klatrehaller. Hvis dere har noe sånt der du bor ringer du bare dit. 

Du kan også sjekke ut ung.no/fritid og lese om ulike fritidsaktiviteter.

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid