Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lyst til å leve av å skrive.

Jente 16 år
 

Spørsmål

I mange år har jeg drevet å skrevet en del. Det er min måte å takle virkeligheten på. Alle jeg har vist skrivingen min til har jeg fått veldig god respons av, og jeg har vel en hemmelig drøm om å kunne sånn halvveis leve av skrivinga mi. Jeg og kunstlæreren min på kulturskolen har snakket litt om å sende inn noe til et forlag. Har dere noen tips ? Jeg skriver noveller og "dikt". Det er diktene jeg nå har lyst til å satse på, i alle fall som en begynnelse. Hvis jeg tør da... Men det er vel lov å drømme, eller hva ?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Jeg er ikke helt sikker på hva det er du egentlig spør om i teksten din. Du skriver at du og kunstlæreren din på kulturskolen har snakket om å sende inn noen av tekstene du har skrevet til et forlag, og spør om vi har noen tips. Men tips til hva?

Du spør også om det er lov til å drømme, og svaret på det er absolutt ja! :) Hvis du har en drøm om å leve av skrivingen din, liker det du holder på med og i tillegg får mange gode tilbakemeldinger på det, så synes jeg ikke du har noe å tape på å sende inn tekstene til et forlag. Hva er det verste som kan skje? 

Du kan selvfølgelig få en tilbakemelding på at tekstene dine ikke er gode nok nå, men da er det bare å bruke de konstruktive tilbakemeldingene til å bli ENDA bedre. De aller fleste må nok prøve noen ganger før de lykkes, men husk at du blir en erfaring rikere hver gang, og ikke minst, den som intet våger intet vinner :)

Jeg ønsker deg masse lykke til, og spør gjerne igjen hvis du lurer på noe mer! Jeg legger også ved noen artikler jeg tror kan være nyttig for deg.

Hilsen redaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid