Hopp til hovedinnholdet

Liker jenter at jeg oppfører meg som en gentleman? 

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en gutt på 15 år. Jeg har en venninne som jeg pleier å være sikkelig gentleman overfor. Jeg åpner og holder døren oppe for henne, jeg lar henne bestemme det meste, jeg betaler ofte ting for henne når vi er i byen og når vi foreksempel sitter og ser på TV i sofaen og hun skal til å reise seg opp for å hente noe, så reiser jeg meg opp å henter det istedet. Jeg elsker å være gentleman. Jeg liker denne jenta. Mitt spørsmål er: liker jenter en gentleman?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Ja, jeg kan nesten garantere at denne jenta setter pris på at du oppfører deg som en gentleman. Alle jenter liker å bli sett, og satt pris på. du skriver også at du liker denne jenta. Jeg tror også at oppførselen din bare har positiv innvirkning på hennes følelser for deg. Det kan også være et tips å flørte litt med henne. Da kan du se hvordan hun responderer på det, og kanskje du også kan finne ut av hva hun føler for deg.

Jeg legger ved noen flørtetips du kan ta en titt på.

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid