Hopp til hovedinnholdet

Hva kan man finne på om vinteren.

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg føler det eneste jeg gjør for tida er å spille PlayStation og være på mobilen, når jeg ikke gjør det er jeg med noen venner på PlayStation eller mobilen. Er ingenting å finne på om vinteren. Spesielt siden det ikke er snø og is ute. Jeg elsker sommeren da vi kan klatre i tre, bade, leke og røver på en realistisk måte. Være spioner. Hoppe på trampolinen. Spille fotball i hagen, og på fotballbanen og øate som det er VM finalen, det er så mye å finne på om sommeren. Kan du/dere gi meg noen tips hva vi kan gjøre om vinteren? Jeg liker fotball, agentting "farlige ting" litt sånn man får minner av? Ikke hvilket evne jeg skulle velge. Men hva kan man finne på om vinteren?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt. Jeg skjønner at det er vanskelig å finne på ting om vinteren når føret ikke er så bra, og da er det lett å bli sittende inne foran skjermen.

En idé kan være å melde seg på en aktivitet. Eksempler kan være klatring, volleyball, håndball, tennis, karate, bryting og svømming. Få gjerne med deg kameratene dine. Noe som er "agent-aktig" kan være å lære seg et nytt språk eller kodespråk, og det kan du jo gjøre sammen med kameratene dine. 

Jeg synes også du skal snakke litt med foreldrene dine om dette. Kanskje har de noen gode idéer til hva du kan finne på. Sjekk også ut siden vår om fritid.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid