Hopp til hovedinnholdet

Blir for mye med tre fritidsaktiviteter, hva skal jeg gjøre?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Eg er ei 11 år gammel jente. Eg har eit problem. Eg går på fotball, håndball og korps. Det er 2 fotballtreninger + kamp og det er 2 håndballtreninger i uka. Og det er selvfølgelig håndallkamper men det er bare 1 gang i måneden. Det har gått greit lenge, men nå føler eg at eg ikkje orker mer! Det er altfor slitsomt! Eg vil ikke slutte på noe. Men hvis eg kunne valgt hadde eg valgt korpset. Men eg kan liksom ikkje bare slutte! Det er litt annerledes å slutte på håndball eller fotball! Og korpset kan være ganske kjedelig og! F.eks neste helg er det håndballkamp 2 timer vekk, og akkurat den helga er det seminar for korpset! Så eg må velge, men det er umulig for eg vil jo helst gå på håndballkampen men da kan eg ikkje få lov til å bli med på den viktigeste og største konserten gjennom hele året. Så eg vil egentlig slutte i korpset. Hva bør eg gjøre??

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


I og med at du egentlig vil slutte på korpset, så høres det ut som om det er det du burde gjøre. Om det blir for mye med tre aktiviteter så må du jo rett og slett prioritere. Du har all rett til å slutte på den fritidsaktiviteten du vil. Om korps er det du helst vil slutte på, så er det nok det du burde gjøre.

Det er jo alltid kjipt å måtte "gi opp" noe du liker å gjøre, men her må du jo nesten ta det valget som blir best for deg i lengden:) Det er jo viktig å ha litt fritid også! Fritidsaktiviteter skal jo være noe som er gøy - ikke et ork:)

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Min fritid: Spille et instrument

Ingrid, Helene og Stina (foto: Erik Saastad/privat)

Stina (14), Ingrid (14) og Helene (14) spiller klarinett, og mener at absolutt alle kan spille. Ung.no stilte dem 10 spørsmål om det å spille et instrument.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid