Hopp til hovedinnholdet

Hvordan får jeg ridd mer?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei ung.no Jeg har det vanskelig, jeg føler at dere er de eneste jeg kan snakke med. Jeg kjeder meg veldig ofte og jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Er lei av å kjede meg. Jeg elsker hester, men har ikke egen. Jeg får dårlig på de fleste prøver på skolen.. jeg får ri iblandt. Men jeg trenger en ekte venn, en firebeint venn, jeg føler at med en hest kan livet bli lettere og jeg kan komme meg ut også med hest, nå for tiden er det telefon som gjelder:( blir fort lei av bare å sitte inne med telefon og kjede meg. Men en firebeint er jeg aldri alene:) håper på svar fortest mulig:)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Kanskje et tips kan være å begynne på ridning? Da får du en fritidsaktivitet, og slipper å ha ansvaret for hesten helt alene. Undersøk med foreldre og i lokalmiljøet om det finnes muligheter. 

Det er trist at du har det slik. Om du trenger noen flere å snakke med finnes det tilbud på skolen din. Jeg legger ved noen linker som kan være til hjelp. 

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik er du en god venn!

To venninner på en benk (colourbox.com)

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsjournalist

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid