Hopp til hovedinnholdet

Gratis url?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg og noen kompiser prøver å lage ett nettshow :) Problemet er bare at vi ikke klarer å lage en gratig nettside, med gratis url. Har prøvd ''circlepad.com'' men der får vi ikke gratis url. Da blir addressen bare ''circlepad.com/webshowtvårt'' ! Å ha egen url adresse koster visst masse penger. Så vi lurte på om dere visste noe om hvor vi kan lage en ''fansy'' nettside - gratis og med- gratis url, som f.eks: ''webshownavnet.com'' :) Takk på forhånd

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Jeg kjenner ikke til noe sted der du får tilgang på gratis url til egne nettsteder, med mindre du ønsker en blogg eller en annen underside som kan vise til din nettside (vises ofte som ...com/nettsidenavnet). På en annen side vil da nettsiden være mindre tilgjengelig direkte enn om du har en egen url.

 

Mange url koster relativt lite, kanskje 140 kroner eller noe mer i året.

Det utfordrende er å være kreative og finne et navn som ikke allerede er tatt og som kan være såpass forklarende at brukeren vet hva de vil finne på nettstedet. Så da blir det er valg.

 

Jeg tipper dere kjenner til steder der dere kan lage nettsider, slik som wordpress og lignende.

 

 Lykke til!

 

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ni ting du som blogger bør tenke på

tastatur blogg (www.colourbox.com)

Barneombudet har sammen med flere bloggere laget ni tips til deg som blogger. Fem av tipsene gjelder også de som leser og kommenterer andres blogg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid