Hopp til hovedinnholdet

Hjelpe barn som er mindre heldige enn meg i sommer

Jente 16 år
 

Spørsmål

hei eg er ei jente på seksten år som vil bruke min neste sommer til noe produktivt og lærerikt. eg går på helse og sosial linja vg 1 og har planer om å gå barn og ungdom neste år. eg har lest en del om russiske barnehjem og kunne virkelig tenke meg å jobbe der en sommer,om ikkje barnehjem i russland, vil eg iallefall hjelpe barn som er mindre heldige enn meg. har dere noen forslag til kva eg kan bruke sommeren min på ? klem Malin

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmål!


Så flott at du vil bidra!

 

I artiklene Frivillig arbeid i Norge og Frivillig arbeid i utlandet finner du mange gode forslag og prosjekter der man kan gjøre en innsats for andre. Husk å sjekke aldersgrenser og priser, i mange tilfeller kreves det at man er over 18 år og betaler en deltakeravgift.

 

I tillegg til dette bør du sjekke hva du kan bidra med på den lokale frivillighetssentralen, om det trengs assistenter til sommerskolen, om den lokale fritidsklubben arrangerer sommeraktiviteter for barn som ikke reiser vekk og hvor du kan bidra osv.

 

Lykke til!

Hilsen utdanningsrådgiveren, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Frivillig arbeid i Norge

En jente og to gutter holder hverandre i hendene og løfter dem i været  (www.colourbox.com)

Ønsker du en mer meningsfylt fritid finnes det nok å gjøre. Finn ut hvordan du kan hjelpe, og få en oversikt over frivillig arbeid i Norge.

Les mer

Engasjert? Bli med i en organisasjon!

Ungdommer demonstrerer utenfor Stortinget i Oslo (foto: ung.no)

Hva brenner du for? Ønsker du å påvirke samfunnet rundt deg? Eller kanskje ser du etter nye venner? Å engasjere seg i en organisasjon gir mange fordeler.

Les mer

Frivillig arbeid i utlandet

Jente i Afrika (colourbox.com)

Vil du jobbe med ville dyr i Afrika? Gårdsarbeid i Latin-Amerika, eller hjelpe til på et barnehjem i Romania? Få en opplevelse for livet, og gjør en innsats for andre med frivillig arbeid i utlandet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Frivillig arbeid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om frivillig arbeid