Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har noen spørsmål som plager meg litt. Jeg har asperger syndrom. Kan asperger forsvinne etterhvert?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på noe som plager meg litt, egentlig. Helt siden jeg har vært født har jeg hatt asperger syndrom. Jeg husker godt at jeg ble mobbet på barneskolen på grunn av akkurat dette. Det ble så illa at jeg måtte flytte og bytte skole. På den nye skolen i 7. Klasse skjedde det et mirakel. Jeg fikk mange gode venner! De tok meg godt imot og etter snart 3 år føler jeg at jeg har blitt mer "vanlig" på en måte. Jeg klarer å snakke vanlig med kameratene mine og forstår hva de sier! Jeg føler at syndromet er helt borte! Jeg husker at jeg gjorde pinlige ting på barneskolen som for eksempel å vise tissen min i skolegården og dusje med klærne mine bare for å tøffe meg for de andre. Jeg må innrømme at jeg ikke helt 100% henger helt med i det sosiale, men jeg er MYE bedre på vei enn jeg var for 3 år siden. Det jeg skal spørre om er: 1: Er asperger syndrom noe som forsvinner etterhvert? 2: Er det noen positive sider med asperger syndrom? 3: Noen andre fakta?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer