Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Dama mi går på Loette, og glemte en pille på lørdag så hun tok to på søndag. Var det dumt å ikke ta på kondomet med engang ved sex dagen etter?  

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, dama mi går på Loette 28 og tar en pille hver dag på morgenen rundt 8 tiden. Hu glemte å ta den en lørdag og kom på dette søndags morgenen, da tok hu den for lørdag og søndag samtidig. Vi hadde sex på mandag, puttet penis inn 4-5 ganger, så tok jeg på kondomet med en gang. Det jeg er bekymret for er om det var dumt av meg å ikke ta på kondomet med en gang. Er ikke sikker på om det vat noe precum på penishodet. Derfor jeg er usikker. Penis var jo bare inne i ca 20 sek før jeg tok på kondomet. Dama fortsatte som vanlig med pillene på brettet sitt. Vennligst gi meg et utfyllende svar på dette.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer