Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

For ca 2 måneder siden fikk jeg satt inn p-stav. Bare noen dager etter hadde jeg ubeskyttet samleie der han kom inni meg. Vi tenkte at p-staven kanskje ikke hadde begynt å virke enda så jeg tok en angrepille. Jeg har uregelmessige blødninger  noe legen sa jeg ville kunne få av p-staven. Føler at  mensen kommer veldig ofte nå (ca 2-3 ukers mellomrom). Den varer lengre enn vanlig. Er dette normalt?  Er det likevel mulig at jeg kan ha blitt gravid? Burde jeg ta en test??

account_circle

SPØRSMÅL

(Jente 15 år) For ca 2 månder siden fikk jeg p stav. Bare noen dager etter hadde jeg ubeskyttet samleie der han kom inni meg. Vi fant ut etter at p staven kanskje ikke hadde begynnt å virke enda så jeg tok en angrepille. Etter en stund begynnte vi å ha ubeskyttet samleie igjen, men da skal p staven ha begynnt og virke. Jeg har uregelmessig mensen noe legen sa jeg ville få av p staven, men har mensen veldig ofte nå. Ca 2-3 ukers mellomrom. Varer lengre enn normalt, er dette normalt? og da er spørsmålet. Er det likevell mulig at jeg er gravid? Kan det være en sjanse for det? Burde jeg ta en test??

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer