Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hei! Jente 15 år. Jeg har hatt sex med kjæresten to ganger, det ene uten kondom, hvor han var inne i meg to sekunder under "foreplayet". Går på p-piller og tar dem regelmessig. Sist jeg hadde mens, kom den 3-5 dager for tidlig. Hadde vært syk med diare samme uken. Kan jeg være gravid?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en 15 år gammel jente (blir 16 om en mnd) som har hatt sex med kjæresten min 2 ganger. Jeg går på p-piller, og er flink til å ta dem regelmessig. Den første samleiet var med kondom, men det andre var uten, men kun som en del av "foreplayet" og han var kun inne i meg i rundt to sekunder. Sist jeg hadde mensen kom den mellom 3-5 dager for tidlig, til tross for at jeg går på p-piller, (men hadde vært syk med diaré samme uken). Er det noen sjans for at jeg kan være gravid, eller er jeg bare paranoid? Hilsen en bekymret jente.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer