Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Tok ut p-staven i august. Fikk normal mens en måned senere. Hadde mensen i desember, men har enda ikke fått ordentlig mensen som skulle ha kommet 6. januar (bare litt småblødninger). Har tatt 2 angrepille siste 4 uker.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I August tok ej ut p-stav så ej har ikke gått på nokke prevensjonsmiddel etter det. Det gikk cirka en måned før ej begynte å få "normal" mensen igjen som varte 1 uke. Hadde mensen i ei heil uke den 9desember å skulle hatt mensen no den 6januar. Hadde små blødninger i 2 dager så har jeg ikke hatt mere. Har tatt 2 angrepiller innen 4 uker. Tok en graviditetstest igår kveld men den viste negativ. Men synts bare det va så rart at ej bare skulle ha litt blødning i bare 2 dager så kom ikke det mer?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer