Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg bli gravid etter bytte med p-piller?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg brukte minipiller (Cerazette) i en lang periode da jeg fant ut at dette ikke fungerte noe for meg da jeg hadde mensen i 9 uker i strekk. Jeg valgte da å ta en pause også begynne på minipillene igjen men fikk mensen tilbake. Jeg fikk meg nye p-piller (Oralcon) jeg hadde fortsatt en uke igjen av Cerazette men begynte på Oralcon dagen etter på samme tidspunkt da jeg tok Cerazette dagen før, da var jeg altså på min 9ende menstruasjonsdag. Jeg har nå brukt Oralcon i 4 dager nå og har hatt ubeskyttet sex to ganger nå etter at jeg begynte på Oralcon. Er det mulighet for at jeg er gravid?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer