Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hei, jente på 13 år som er 150 cm høy og veier 40 kg. Synes jeg veier for mye. Tenker hele tiden på å gå ned i vekt. Hvordan kan jeg gå ned i vekt? Få en stram rumpe og bli kvitt cellulitter?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei!
Jeg er 13 år, 150 cm. høy eg veier ca. 40 kg. Jeg har regnet ut min BMI og der står det at jeg er undervektig!! Ingen som ser på meg kan si at jeg er undervektig! Jeg har ganske kraftig beinbygning. Jeg synes selv jeg veier for mye, og låra og leggene mine er alt for store!!! Jeg synes også at rumpa mi er veldig slapp, og ikke fin. Jeg har også cellulitter(?) øverst på låra. Hele tiden tenker jeg på at jeg må gå ned i vekt, og jeg klarer ikke å spise noenting uten at jeg leser bakpå hvor mye kalorier det er i varen, og jeg får alltid veldig dårlig samvittighet n år jeg har spist noe som ikke er sundt! Jeg klarer ikke lengre å gå å tenke på dette hele tiden!
1) Hvordan er det lettest å gå ned i vekt?
2) Hvordan kan jeg få rumpa mi til å bli stram og fin? Kan du gi meg noen tips til øvelser)
3) Hvordan blir jeg kvitt celulittene?
På forhånd Tusen takk!
account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer