Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg kjenner en klump inne i skjeden - hva kan det være?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har prøvd å google litt for å finne svar på dette, men jeg er ikke helt sikker på om jeg ble noe klokere. I skjeden treffer jeg noe som jeg, ifølge google, tror kan være livmorstappene. Noen påstår at disse er langt opp og at man ikke kjenner de, i hvertfall ikke så langt ned som jeg kjenner de, så jeg vet helt ærlig ikke hva det er. Uansett, det jeg treffer inne i skjeden har nå fått en liten klump på seg som ikke har vært der tidligere. Den er litt ujevn og ca på størrelse med en ert. Jeg har kun hatt sex uten kondom med kjæresten min de siste to årene(og jeg har sjekket meg for de vanligste kjønnssykdommene i løpet av denne tiden, og jeg er frisk). Hva kan dette være? Burde jeg dra til legen og få det sjekket?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer