Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg brukte canesten stikkpille 500mg, bra resultat, men tror det fortsatt er  sopp. Det er fortsatt en del hvite prikker. Når jeg tisser er det oransj, ikke som før. Jeg prøvde en dildo men det svei. Burde jeg ta enda en pille til?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg brukte canesten stikkpille 500g ellerno, og d ga brae resultater men tror det fortsatt er igjen sopp :/ Det er fortsatt en del hvite prikker der å når jeg tisser er tisset kjempe oransj, ikke som før? Og jeg prøvde å trykke inn en dildo men d svidde noe innmari :/ hva grunner det seg? Burde jeg ta enda en pille til?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer