Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hei, jeg er jente 18 år! Lever sunt og trener 1-2 ganger i uken. I det siste har jeg hatt panikkangst for at hjertet skal stoppe eller få hjerteinfarkt. Sliter også med stress og migrene. Trenger bekreftelse på at sjansen for infarkt er liten og tips for å bli kvitt angsten.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente snart 18 jeg er relativt sunn, trener 1-2 ganger i uka og funker stort sett bra men, i det siste har jeg hatt velsig angst, spessielt ovenfor hjertet mitt jeg er redd for at det skal stoppe, at jeg skal ha et hjerteinnfarkt, problemer gjennerelt og det er veldig plagsomt å være så redd for det. det er ingen historie med hjerteproblemer i familien min, og jeg vet jo egentlig at det ikke er noe , og jeg er ikke redd konstant, men når jeg er redd er jeg skikkelig redd, jeg får pinikk anfall og sjekker pulsen hele tiden og kjenner små stikk/klem/smerter i brystet og tror at det er noe alvorlig jeg sliter i tilegg med stress og migrene, så med angst for hjertet blir ting litt mye lurer egentlig bare på om dere kan si noe som kan roe det ned, jeg trenger bekreftelse på at det er liten sjanse for at det er noe, og gennerelle tips for å bli kvitt angst takk

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer