Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er det normalt å ha vondt i rumpa under mensen?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg bare lurer på om det er normalt å ha skikkelig vondt i analen under mensensmerter? Etter jeg har vært på do får jeg skikkelig kramper inni der og aner ikke hva det kan komme av. Har aldri hatt anal sex før eller noe. Og det kommer bare når jeg har mensen. Og veldig vondt i magen og nederst i ryggen. Pleide ikke å være sånn før. Denne gangen er det litt ille. Har hørt at det er normalt å ha vondt der når man har mensen. Kan det være farlig eller er det normalt?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer