Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hei!Jeg er ei jente på 17 år som lurte på et par ting og skjeleoperasjon.Hvordan foregår en slik operasjon? Er det dyrt, hvor mye koster det?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei!
Jeg er ei jente på 17 år som lurte på et par ting og skjeleoperasjon. Hvordan foregår en slik operasjon? Er det dyrt, hvor mye koster det?
Har veldig lyst å ta en slik operasjon, fordi jeg får ikke modellkontrakt uten denne operasjonen, men er redd for operasjoner. Får en bedøvelse under en slik operasjon?
account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer