Jeg sliter med vond lukt i underlivet. Det lukter råtten fisk. Har vært hos legen som sier at det er normalt at det lukter litt. Er dette kjønnssykdom? Smitter det over til kjæresten om vi har sex? Kan  han lukte det om vi har sex? Hvordan kan jeg få det bort fortest mulig? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg sliter med vond lukt i underlivet. Det lukter råtten fisk. Har vært hos legen som sier at det er normalt at det lukter litt. Er dette kjønnssykdom? Smitter det over til kjæresten om vi har sex? Kan  han lukte det om vi har sex? Hvordan kan jeg få det bort fortest mulig?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ganske sikker på at jeg har Bakteriell Vaginose. Jeg sliter med vond lukt i underlivet, å har hatt det i mange år. Det er en råten fiskelukt lignende greier. Jeg har type å jeg er jomfru. Jeg har veldig lyst til å ha sex, men tørr ikke pga lukta. Jeg har vært hos lege å sjekket, men hun sa det såg helt normalt ut ''der nede'', å at det er normalt med litt lukt. Men jeg vil ikke akkurat at det skal lukte sånn. Er det kjønnssykdom slik at det smitter over til typen? Hvordan er det om jeg har sex med vond lukt, kan han lukte det? Hvordan kan jeg få det bort fortest mulig?

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer