Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har en del spørsmål om mensen, p-piller og operasjoner.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei!  Jeg skal til sykehuset for å fjerne det man gjerne kaller 'septate hymen' på engelsk. Jeg var idag hos legen og fikk resept på p-piller av urelaterte grunner. Jeg skal da ifølge legen starte på disse første dag av mens, men jeg så senere på kalender og fant ut at jeg har mensen under denne operasjonen, hvor den starter et par dager før. Det er derfor to ting jeg er usikker på og lurer på her: 1. Kan jeg ha denne operasjonen med mensen? Burde jeg ringe og prøve å forflytte, eller muligens spørre lege om piller for å forskyve mensen(Eller er dette p-piller?)? 2. Hvis jeg starter p-pillene når mensen starter nå, vil det skape komplikasjoner for operasjonen da jeg kommer til å få enten bedøvelse eller narkose(Har ikke fått infobrev ennå, kommer nok i løpet av de neste dagene)? Jeg har ventet lenge på dette, men begynner å få en del usikkerhet. Takk for svar uansett!

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer